Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Universitat Rovira i Virgili dirigirà una càtedra sobre el fet casteller

Amb la finalitat de generar i socialitzar a l'àmbit de la cultura catalana la història dels castells des d'una perspectiva centrada en l'excel·lència de la investigació històrica i la seva difusió

Europa Press

Whatsapp
4de10fm de la Colla Vella de Valls al Concurs. Foto: A. González

4de10fm de la Colla Vella de Valls al Concurs. Foto: A. González

La Conselleria de Cultura de la Generalitat, a través de la Direcció General de Cultura Popular, ha impulsat dues noves càtedres vinculades a elements catalans inscrits a la Llista Representativa de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

La Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona dirigirà la 'Càtedra de Recerca Històrica i documentació del fet casteller', amb la finalitat de generar i socialitzar a l'àmbit de la cultura catalana la història dels castells des d'una perspectiva centrada en l'excel·lència de la investigació històrica i la seva difusió.

La Universitat de Lleida (UdL) dirigirà la càtedra 'Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus', que desenvoluparà accions innovadores i assessorarà projectes i programes aplicats per enriquir la societat en aquesta zona geogràfica, i sorgeix després del reconeixement de la Unesco de les festes de foc del solstici als Pirineus.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También