La Vella i la Joves fan doblet amb la mirada posada a la Firagost

Els Verds volen estrenar el 3de10fm per la Festa Major de les Neus. La Vella podria recuperar el pd7f a Vila-seca quatre anys després. 
La Colla Joves busca fer el primer castell de nou pisos a Andorra

02 agosto 2019 20:20 | Actualizado a 03 agosto 2019 10:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Comença la traca castellera amb un primer d’agost molt intens i les colles posen la directa.

La Colla Vella actua per partida doble aquest cap de setmana amb la mirada posada a Firagost. Els rosats arriben avui a la Festa Major de Vila-seca amb la intenció, com ja és tradició, de portar un castell de nou pisos.

Una diada que els servirà per rodar els castells de la gamma alta de vuit, així com el 5de8 i el 4de8 amb el pilar, amb vista a pujar-los un pis més. A ronda de pilars, en funció del transcurs de la diada, els d’Albert Martínez podrien apostar pel pilar de set amb folre, una estructura que ja van portar el 2015 a Vila-seca.

Demà a Vilabella, els rosats intentaran seguir rodant aquests castells en funció de les camises que arrosseguin a plaça.

Els Xiquets de Tarragona tindran una nova oportunitat per completar els castells bàsics de vuit avui a Vila-seca i demà a Constantí. Després d’unes petites vacances, als matalassers els toca agafar ritme camí a Sant Magí.

Els Xiquets de Vila-seca tenen la intenció de fer un gran salt avui per la seva festa major i podrien intentar el primer 4de7 de la temporada. Per la colla amfitriona, aquesta estructura és un castell que, enguany, se’ls ha resistit al pati d’assaig i que encara no l’han portat a plaça. Dins del seu ventall de castells, els vilasecans busquen consolidar la diada amb el 3de7, el 2de6 i el quart pilar de cinc de la temporada.

Andorra, país de nou

Més de dues-centes camises de la Colla Joves Xiquets de Valls s’han desplaçat aquest cap de setmana a Andorra la Vella amb ganes de fer història al Principat.

Els de la camisa vermella s’han marcat l’objectiu de descarregar el 3de9 amb folre aquesta tarda. Un castell que no s’ha fet mai al Principat.

La diada anirà acompanyada d’un consolidat 2 de 8 amb folre, amb vista a pujar-lo un pis més per Firagost, i algun castell bàsic de vuit. El pilar es veu afectat per la no assistència de dos integrants i Andorra no veurà el pilar de set amb folre dels vermells.

L’altra colla convidada són els Castellers de la Vil·la de Gràcia que es plantegen una diada molt plàcida per rodar castells de gamma alta de set junt amb els amfitrions que optaran pels castells de sis pisos.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau aprofitaran el doblet d’aquest cap de setmana per rodar els castells de vuit amb els ulls posats en Sant Magí. Avui tornen a la seva plaça talismà de la Fatarella i demà compartirà plaça amb la Jove als Pallaresos on abordaran amb els castells de vuit.

Els Xiquets del Serrallo busquen consolidar un 3de7 lleuger a Constantí, castell que estan treballant per pujar-lo un pis més.

La Festa Major de la Mora aplegarà el rodatge de les colles del Baix Gaià i de l’Arboç.

Els Nois de la Torre es plantegen una diada d’estrenes amb una baixada de pretensions respecte a Altafulla. Els torrencs volen consolidar estructures com el 3de7, el sisè de la temporada, el 4de6 amb el pilar o el 2de6.

Els Castellers d’Altafulla podrien apostar pel 3de7 en funció de les camises que disposin en el moment a plaça. Els liles acompanyarien la diada del 2de6 i del 3de6 amb el pilar.

Els Minyons de l’Arboç mantindran la dinàmica de castells de sis pisos amb alguna sorpresa a ronda de pilars.

Comentarios
Multimedia Diari