La calor recula

Les temperatures màximes seràn de 33 graus a la demarcació

19 mayo 2017 22:18 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Al llarg de la jornada creuaran algunes bandes de núvols alts de sud a nord del territori. A més, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i a l'interior del nord-est, i n'arribaran d'altres més aïllades a altres punts del terç oest. Independentment, al principi i final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral, que si bé al litoral i prelitoral nord podran persistir fins a mig matí.

Temperatures mínimes similars, i màximes semblants o lleugerament més baixes. Les mínimes es mouran entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 18 i 23 ºC al litoral i entre els 16 i 21 ºC a la resta del territori. Les màximes, oscil·laran entre els 27 i 32 ºC al litoral i al Pirineu, i entre els 33 i 38 ºC a la resta.

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb alguns terrals fluixos al litoral. La resta de la jornada s'imposarà el vent d'intensitat entre feble i moderada en general, de component sud arreu, si bé al litoral i prelitoral nord a estones bufarà de component est, sobretot de xaloc.

Comentarios
Multimedia Diari