Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La rebaixa de l'IRPF tindrà un impacte de 101 milions a Tarragona

Entre aquest any i el proper

EFE

Whatsapp

La rebaixa de l'IRPF suposarà un estalvi de 1.266 milions d'euros per més de tres milions i mig de contribuents catalans entre aquest any i el pròxim, segons dades d'Hisenda.

En un comunicat, la delegació del Govern a Catalunya ha precisat que, d'aquesta quantitat, 903 milions corresponen a aquest any, mentre que l'impacte de la reforma serà de 363 milions el 2016.

Per províncies, la reforma suposarà un estalvi de 1.011 milions a la província de Barcelona, de 100 en la de Girona, de 54 a Lleida i de 101 a Tarragona entre aquest any i el següent.

El secretari d'Estat d'Hisenda, Miguel Ferre, ha explicat avui que l'impacte de la reforma fiscal en les nòmines de gener ha arribat als 300 milions d'euros a favor dels contribuents.

La reforma fiscal de l'IRPF tindrà un impacte de 3.400 milions d'euros durant aquest any a tot Espanya, segons les dades d'Hisenda.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También