La recaptació de La Marató s'enfila quasi fins als 9 milions d'euros

El programa va acabar poc abans de la una de la matinada després de quinze hores d'emissió

19 mayo 2017 23:56 | Actualizado a 23 mayo 2017 09:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La recaptació de la 23a edició de La Marató de TV3, que s'ha dedicat a la recaptació de fons per finançar projectes d'investigació sobre les malalties del cor, va aconseguir aquest diumenge arribar fins als 8.864.016 euros. Aquesta és la xifra que constava al marcador quan faltaven dos minuts per a la una de la matinada i després de les quinze hores d'emissió conduïdes per Mònica Terribas i Quim Masferrer des del plató 1 de Televisió de Catalunya. Els ciutadans van poder fer els donatius a través del telèfon 905 11 50 50 i les nombroses activitats organitzades arreu de Catalunya. Els donatius es podran seguir fent fins el 31 de març de l'any que ve.

 

A més, al voltant de 2.400 voluntaris han participat per atendre les trucades des de les quatre seus telefòniques habilitades a la Fira de Barcelona, la Universitat de Lleida, al Port de Tarragona i al Palau de Congressos de Girona per atendre els espectadors que al llarg d'aquest diumenge van fer els seus donatius.

 

Pel que fa a les xarxes socials, la iniciativa va tenir una gran presència. Així, al llarg de les quinze hores d'emissió del programa, la pàgina de Facebook va guanyar 2.576 nous seguidors fins a superar els 202.000; mentre que a Twitter es van guanyar 1.455 seguidors, fins acostar-se als 44.000. Com a novetat d'aquest any a les xarxes socials trobem el compte d'Instagram del programa, @lamaratotv3, que en un sol dia ha sumat 1.041 seguidors i ara en compta amb 2.405.

 

Al febrer del 2015, La Fundació La Marató de TV3 obrirà la convocatòria d'ajudes a la recerca en les malalties del cor, on els investigadors experts en les patologies del cor es poden presentar per optar al lliurament d'ajudes. Serà durant el mes de novembre del 2015 quan es farà pública la destinació final dels fons recaptats en aquesta edició.

Comentarios
Multimedia Diari