La tripleta lila més matinera

La Jove de Tarragona descarrega el 3 i el 4 de 9 amb folre i el 5 de 8, una actuació queno havien fet maiper Sant Joan

19 mayo 2017 22:29 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Diada molt àgil. El Sant Joan tarragoní va estrenar ahir el nou protocol d’actuació a plaça i la diada, que va començar puntual a dos quarts de vuit del vespre, va acabar just una hora després.

Les colles van complir d’una manera molt estricta el que estableix el document i Sant Pere i Sant Pau, que obria plaça, feia sonar les gralles a l’hora en punt de l’inici de la diada. A dos quarts de nou els Xiquets de Tarragona feien el pilar de 6. Els caps de colla van destacar l’agilitat de la diada, però també van assegurar que havia sigut «un pèl estressant i massa ràpida, els castellers no hem pogut gaudir de l’actuació».

Una diada de Sant Joan amb la Jove de Tarragona com a principal protagonista, en descarregar la primera tripleta màgica que veu aquesta diada i, per tant, la més matinera del seu historial. Els liles van estrenar ahir el 3 de 9 amb folre, que van haver de treballar força. També hi van sumar el segon 4 de 9 amb folre del curs i el 5 de 8.

Els Xiquets de Tarragona, per la seva banda, van descartar portar el primer castell de nou a plaça i ahir van optar pels castells de vuit. Els de Roger Peiró van obrir l’actuació amb el 5 de 8, que van descarregar sense problemes. També hi van sumar el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8 i l’espadat de sis a la ronda de pilars. Els matalassera tenen ara la diada del Serrallo del proper dissabte o el Pla de la Seu d’aquí a dos per estrenar el primer castell de nou del curs.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, per la seva banda, van completar ahir castells de set i mig, però van descartar el 5 de 7 o el 7 de 7, que havien anunciat que potser portaven a la diada. La falta d’efectius els va fer descartar-los per la tercera ronda. Van completar el 3 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7.

Els Xiquets del Serrallo, per la seva banda, van completar ahir els objectius que s’havien marcat i van descarregar el 4 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7. Els tres castells els van completar amb solvència.

Comentarios
Multimedia Diari