L'atur creix al gener de 1.241 persones a Tarragona, l'increment més baix en aquest mes en els últims vuit anys

En termes anuals, les comarques tarragonines acumulen 19 mesos de seguits de caigudes de la desocupació

ACN

Whatsapp

El nombre d'inscrits a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) al gener a la demarcació de Tarragona es va situar en 70.062 aturats, cosa que suposa 1.241 persones més que el desembre, segons ha publicat el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Com ha passat a Catalunya i al conjunt de l'estat espanyol, aquest augment de 1.241 persones és el més baix en un mes de gener que es registra a Tarragona des del 2007 quan el nombre d'aturats es va enfilar de 111 persones. Mentre que en termes mensuals, l'atur segueix creixent i acumula 5 mesos seguits d'increments, en termes anuals a les comarques tarragonines se sumen 19 mesos seguits de caigudes, en concret des del mes de juliol del 2013.

Per sectors, a les comarques tarragonines, l'atur puja a tots els sectors menys a la construcció, el mateix comportament que a Lleida. El sector serveis va aportar el gener 1.059 aturats més, l'agricultura 284 desocupats més i la indústria 27 més.

Tot i aquest increment de l'atur en termes mensuals, en relació amb el gener del 2014 les persones sense feina varen caure de 4.055 desocupats, una reducció percentual del 5,47% i ja suma 19 mesos seguits de caigudes, en concret des del juliol del 2013.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También