Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'empresa tarragonina Esinsa obre una filial comercial a Turquia per proveir Euràsia i Orient Mitjà

La companyia va tancar el 2014 amb una facturació de 1,5 MEUR i preveu augmentar-la un 20% aquest any

ACN

Whatsapp
Felip Puig amb el director general d'Esinsa, Josep M Quintana (dreta), i el director general de la filial turca Keem, Ronald Cljnk. Foto: ACN

Felip Puig amb el director general d'Esinsa, Josep M Quintana (dreta), i el director general de la filial turca Keem, Ronald Cljnk. Foto: ACN

L'empresa de Tarragona Esinsa SL ha obert una filial comercial a Turquia amb l'objectiu d'aproximar-se als clients de la zona d'Euràsia i l'Orient Mitjà als quals des d'ara proveirà des de l'oficina d'Istanbul. La companyia catalana -que està especialitzada en juntes d'estanquitat per indústries com la química, petrolífera, alimentaria, gas, o de tractament d'aigües- ha optat per aproximar-se a la zona petrolífera dels països de l'Orient Mitjà seguint una estratègia tant geogràfica com cultural, ja que a Turquia comptarà amb personal local més coneixedor de la manera de treballar dels països de la zona. Esinsa SL ha facturat 1,5 MEUR el 2014 i preveu augmentar la facturació en un 20 % aquest any.

La signatura oficial de creació de la filial d'Esinsa a Istanbul, Keem Global Conta Sanayi Ltd. Sti, s'ha produït en el marc de la missió institucional i empresarial que el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha encapçalat aquesta setmana a Turquia i en la qual Esinsa ha estat una de les empreses que hi ha participat. Per l'obertura de la nova oficina, Esinsa ha comptat amb el suport de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Istanbul d'ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat.

El fundador d'Esinsa, Francesc Jódar, ha assenyalat que l'obertura de la filial a Istanbul "està motivada per dos aspectes importants: primer la situació geogràfica de Turquia i, segon, la concentració de les empreses químiques i petrolíferes de la zona, que lideren el mercat mundial". Actualment, des de Catalunya l'empresa tarragonina fabrica i comercialitza per l'estat espanyol, Portugal, el Magrib i l'Amèrica Llatina productes propis i materials d'altres companyies europees entre les que destaca l'alemanya IDT, un dels líders europeus en fabricació de juntes planes. A partir d'ara, l'oficina d'Istanbul vendrà també aquests productes als països d'Euràsia i l'Orient Mitjà.

La filial d'Istanbul contribuirà amb les seves vendes a aquest increment de facturació. A Tarragona, Esinsa compta amb 12 treballadors, mentre que la nova oficina de Turquia inicia l'activitat amb dues persones.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También