L'empresa tarragonina Esinsa obre una filial comercial a Turquia per proveir Euràsia i Orient Mitjà

La companyia va tancar el 2014 amb una facturació de 1,5 MEUR i preveu augmentar-la un 20% aquest any

19 mayo 2017 22:34 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'empresa de Tarragona Esinsa SL ha obert una filial comercial a Turquia amb l'objectiu d'aproximar-se als clients de la zona d'Euràsia i l'Orient Mitjà als quals des d'ara proveirà des de l'oficina d'Istanbul. La companyia catalana -que està especialitzada en juntes d'estanquitat per indústries com la química, petrolífera, alimentaria, gas, o de tractament d'aigües- ha optat per aproximar-se a la zona petrolífera dels països de l'Orient Mitjà seguint una estratègia tant geogràfica com cultural, ja que a Turquia comptarà amb personal local més coneixedor de la manera de treballar dels països de la zona. Esinsa SL ha facturat 1,5 MEUR el 2014 i preveu augmentar la facturació en un 20 % aquest any.

La signatura oficial de creació de la filial d'Esinsa a Istanbul, Keem Global Conta Sanayi Ltd. Sti, s'ha produït en el marc de la missió institucional i empresarial que el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha encapçalat aquesta setmana a Turquia i en la qual Esinsa ha estat una de les empreses que hi ha participat. Per l'obertura de la nova oficina, Esinsa ha comptat amb el suport de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Istanbul d'ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat.

El fundador d'Esinsa, Francesc Jódar, ha assenyalat que l'obertura de la filial a Istanbul "està motivada per dos aspectes importants: primer la situació geogràfica de Turquia i, segon, la concentració de les empreses químiques i petrolíferes de la zona, que lideren el mercat mundial". Actualment, des de Catalunya l'empresa tarragonina fabrica i comercialitza per l'estat espanyol, Portugal, el Magrib i l'Amèrica Llatina productes propis i materials d'altres companyies europees entre les que destaca l'alemanya IDT, un dels líders europeus en fabricació de juntes planes. A partir d'ara, l'oficina d'Istanbul vendrà també aquests productes als països d'Euràsia i l'Orient Mitjà.

La filial d'Istanbul contribuirà amb les seves vendes a aquest increment de facturació. A Tarragona, Esinsa compta amb 12 treballadors, mentre que la nova oficina de Turquia inicia l'activitat amb dues persones.

Comentarios
Multimedia Diari