Les Fonts de Can Sala, un restaurant amb encant

Obert des de l'any 1986, aquest establiment ofereix productes ecològics de la seva pròpia collita

19 mayo 2017 22:11 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les Fonts e Can Sala és un restaurant ubicat al bell mig d'una masia centenària. Les aromes dels bons plats de la cuina, l'olor de llar de foc i la flaire i la frescor del camp. Aquest establiment va ser inaugurat l'any 1986 i continua essent un negoci familiar.

Els caracteritza una cuina catalana actual on el sabor és un dels principals al.licients dels seus plats. Cuiden tots els detalls i les sis hectàrees de finca els permeten tenir conreu propi de verdures, per transportar al client el gust del producte acabar de collir de l'hort.

Treballen els productes de temporada i l'especialitat de l'estiu que surt dels seus propis conreus són les flors de carbassó farcides de foie. D'aquesta manera, el restaurant les Fonts de Can Sala té la intenció d'esdevenir un restaurant ecològic de referència.

La modernització de la seva cuina els permet disposar d'una àmplia oferta. Ofereixen un menú diari per 22,50 € + IVA i un menu degustació amb 14 tastets, per degustar a la terrassa durant les nits d'estiu per 25 €+ IVA. Però sens dubte, la seva especialitat és el servei a la carta.

El producte estrella que ofereixen en aquest local és el bacallà, com per exemple el bacallà amb calamars i puré de fesols. En carns destaquen pel llom de conill a la crema de mostassa. Totes i cada una de les seves especialitats estan elaborades al detall, des de la sala d'elaboració pròpia i artesanal fins a l'emplatat, sempre curós.

Disposa de cuatre espais idíl.lics: el menjador rústic, la terrassa, el Triclínium i la Pèrgola

El gran espai que ofereix la masia, permet al restaurant disposar d'àmplies sales. Durant l'estiu la terrassa està especialment oberta per als sopars, aprofitant la tranquil.litat i frescor que l'envoltat. I és que aquest restaurant es troba envoltat de serenitat però connectada amb Tarragona per tan sols mil cinc-cents metres. La Pèrgola és un altre dels seus espais màgics, un saló decorat amb arbres naturals a l'interior.

També per recordar el passat romà de la zona, disposen del Triclínium, sala decorada amb els frisos romans. Per últim, hi ha el menjador de la masia, a l'estil rústic i conservant la llar de foc, que s'arriba a encendre a l'hivern.

Tots aquests espais són polivalents i completament adaptables per a la celebració de qualsevol tipus d'esdeveniment.

Comentarios
Multimedia Diari