Les millors creacions, a la final de Tapa de l'Any

19 mayo 2017 23:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Agència de promoció de turisme de Sitges, el Gremi d'Hostaleria de Sitges i Estrella Damm han celebrat aquesta setmana la semifinal de la Tapa de l'Any a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. S'hi han presentat les 35 millors tapes de Catalunya de les quals 12 han sortit guanyadores i passen a la final que se celebrarà el dia 1 de Març a l'Hotel Melià de Sitges.

Les tapes han estat escollides per un jurat expert en gastronomia en el que s'hi trobaven personalitats com Salvador Garcia, periodista gastronòmic; Sergi de Meia, xef; Phillipe Regol, Periodista gastronòmic; Cristina Cusí, de l'Escola d'Hoteleria de Barcelona; Josep Sucarrats, Director de la Revista Cuina, i Iñaki Gorostiaga, Director de l'Escola d'Hosteleria de Barcelona. El criteri que ha seguir el jurat ha sigut la presentació, el sabor i l'originalitat.

Les 12 tapes que han sortit finalistes són: La galta una tapa presentada pel Bar Mantxego, Pasión por la olla del Aquelarre de Firo Tast, Pulpo fusión al pimentón de l'Arume, Farcillet d'ànima pota blava del Casino Café, Crème brulée de foie de La Marineta, L'origen del niu d'anec del Subit, Biquini a l'estil Xirricló de Cal Xirriclo, Bacallà i no va dir res de l'Antull Restaurant Lounge, Petit Suisse de Carxofa Prat i el Trifassico de Pota blava de l'ONA Nuit restaurant, la Coca de Tardor de La Catedral i, finalment Arròs caldós del restaurant Tapes&Tapes

Comentarios
Multimedia Diari