Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'exèrcit vol un museu militar a Barcelona

"No hem de deixar al marge a la ciutadania de Catalunya de poder contemplar un patrimoni tan singular", afirma el tinent general inspector general de l'exèrcit, Ricardo Álvarez-Espejo

ACN

Whatsapp

El tinent general inspector general de l'exèrcit, Ricardo Álvarez-Espejo, ha anunciat la voluntat d'establir "progressivament" un museu militar a l'edifici del Govern Militar de Barcelona. "La contribució de Catalunya a la història militar espanyola i la seva petjada és tan important que no hem de defugir ni deixar al marge a la ciutadania de Catalunya de poder contemplar un patrimoni tan singular", ha manifestat aquest dimarts durant el seu discurs en la celebració de la Pasqua Militar, a la qual han assistit autoritats militars, institucionals, consulars, policials i civils. Álvarez-Espejo ha situat el projecte com un "objectiu ambiciós i irrenunciable" al qual dedicarà, ha dit, tot el seu esforç.

Durant l'acte, que s'ha celebrat al Palau de Capitania de la ciutat comtal, Ricardo Álvarez-Espejo, ha destacat "la voluntat de lleial cooperació amb les diferents institucions i, sobretot, impulsar la presència de les Forces Aèries Espanyoles en la societat, continuant i, fins i tot augmentant, el número de conferències, col·laboracions, jornades de portes obertes i jura de Bandera de personal civil".

El màxim responsable de l'exèrcit a Catalunya ha manifestat també la voluntat de "reafirmar" el seu compromís de servei a la societat espanyola. "Aspirem a què tots els espanyols se sentin orgullosos de les Forces Armades i que siguem un model d'exemplaritat i transparència en la nostra actuació al servei del ciutadà", ha manifestat Álvarez-Espejo en el seu discurs, en un acte que al qual ha assistit la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna.

Durant la seva intervenció, Ricardo Álvarez-Espejo ha fet un repàs de les activitats dutes a terme per l'exèrcit a Catalunya, entre les quals ha destacat els 21 dies de portes obertes a la seu de Capitania General. "En jornades tan significatives com Sant Jordi i la Mercè es van assolir 1.500 i 4.800 visites, respectivament", ha destacat. El cap de l'exèrcit ha enumerat també els 13 concerts organitzats -12 a Barcelona i un a Tremp-, i ha avançat la intenció de fer-ne enguany a Lleida, Girona i Tarragona.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También