Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mas Sedó Events Venue obre de nou les seves portes

El 7 de novembre hi haurà visites per conèixer el lloc. Qui vulgui assistir-hi ha de demanar la invitació a la finca

Maria Lucea

Whatsapp
Entrada principal a la masia, ubicada a la carretera de Riudoms

Entrada principal a la masia, ubicada a la carretera de Riudoms

Mas Sedó Events Venue obre les seves portes! Es tracta d’un espai únic a Reus de més de 35.000 metres quadrats que allotja, entre altres tresors, un palau, meravellosos jardins, un llac... En l’aspecte de l’aforament, Mas Sedó té diversos salons amb capacitat per a 300 persones per celebrar banquets.

Mas Sedó és la finca ideal per a acollir qualsevol tipus d’esdeveniment privat com poden ser bodes i banquets, congressos, fires, exposicions, espectacles, competicions… La nova gerència, conjuntament amb el seu equip de professionals, compta amb un ampli recorregut en el sector de l’organització d’esdeveniments. Encara que es tracti d’una nova empresa, l’avala la seva llarga trajectò- ria professional de més de 10 anys en el sector.

Pel seu magnífic emplaçament en una de les entrades de Reus (concretament a la sortida de la T-310 en sentit Riudoms), i estant situat a pocs quilòmetres de l’aeroport de la capital del Baix Camp, Mas Sedó facilita l’organització d’actes no només en l’àmbit local sinó també en l’àmbit internacional.

De fet, un dels productes més innovadors que presenta la firma és el que es coneix com a Destination Wedding que pretén acollir a parelles estrangeres que desitgin celebrar el seu enllaç al nostre territori.

Tot i que les oficines ja estan obertes per a atendre al públic, Mas Sedó organitzarà una jornada de portes obertes el pròxim dissabte 7 de novembre a la que només es podrà assistir amb invitació que es podrà sol·licitar, de forma gratuïta, contactant amb la finca (644 567 057).

Temas

  • GASTRONOMÍA

Comentarios

Lea También