Matí de sol amb canvis a la tarda

El dilluns al matí començarà amb més sol en conjunt del territori. Com a molt hi haurà alguns intervals de núvols alts. A la tarda la nuvolositat augmentarà de sud a nord progressivament

19 mayo 2017 21:53 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel serè o poc ennuvolat en general per bandes de núvols alts i mitjans a partir de migdia, que seran més abundants al terç sud i oest del territori on deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a partir de mitja tarda. A més, durant la tarda també creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al terç sud del territori, tot i que a partir del vespre es podran estendre a altres punts de la meitat sud. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral nord i la Catalunya Central.

A partir de la tarda són probables ruixats aïllats d'intensitat entre feble i moderada al terç sud del territori, localment acompanyats de tempesta; s'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Les temperatures màximes seran lleugerament més altes i oscil·laran entre els 20 i 25 ºC al Pirineu, i entre els 24 i 29 ºC a la resta del Principat.

La visobilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé fins a primera hora del matí hi haurà alguns bancs de boira i/o boirina a fondalades de l'interior. A punts del litoral central, i durant la tarda al terç sud, la visibilitat serà localment regular.

Comentarios
Multimedia Diari