Menys vent i més sol

Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i s´acabarà imposant el sol. Al vessant nord del Pirineu a la tarda es podran produir algunes precipitacions febles amb una cota de neu que baixarà fins als 2200 metres. El vent afluixarà durant la tarda

19 mayo 2017 21:47 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins a les primeres hores del matí circularan franges de núvols alts i mitjans que deixaran el cel molt ennuvolat. Ràpidament la nuvolositat minvarà d'oest a est i quedarà serè o poc ennuvolat, si bé durant la tarda augmentaran els núvols al terç oest, sobretot al Pirineu, i es formaran alguns intervals de núvols baixos al quadrant nord-est.

Durant la tarda és probable algun plugim al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats de precipitació inapreciables o minses. La cota de neu baixarà fins a situar-se als 2200 metres.

Tant les mínimes com les màximes baixaran entre lleugerament i moderadament, sobretot a l'interior. A més, les mínimes es donaran al final de la jornada en molts casos. Les màximes arribaran a valors de 15 a 20 ºC al Pirineu, de 21 a 26 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i de 23 a 28 ºC a la resta del país, les més altes a la meitat sud del litoral. Pel que fa a les mínimes es mouran entre els 5 i 10 ºC al Pirineu, entre els 8 i 13 ºC al Prepirineu, entre els 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral central i nord, i entre els 15 i 20 ºC a la resta del Principat.

Comentarios
Multimedia Diari