Més de 40 fotos mostren els pares de Nadia tenint relacions sexuals davant de la nena

El jutge no es creu que Nadia estigués dormint mentre els pares tenien sexe, com ells asseguren

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El jutjat d’instrucció núm. 1 de la Seu d’Urgell que investiga la suposada estafa en els donatius per al tractament de Nadia Nerea, la nena d’Organyà que pateix una malaltia rara, assumirà la nova causa oberta contra els seus pares pels delictes d’exhibicionisme, explotació i provocació sexual.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), aquest jutjat, que va ser el que va obrir la investigació per aquesta nova causa, és el que ha resultat designat per instruir-la després que divendres passat el deganat fes el repartiment de causes.

D’aquesta manera, el mateix jutge que actualment està investigant el cas per estafa, seguirà analitzant la causa per delictes sexuals que s’imputen als pares després que recentment els Mossos trobessin unes fotos de caràcter sexual de la menor.

Ahir va transcendir que són 41 imatges les que mostren els pares de la menor tenint relacions sexuals davant de la seva filla, al mateix llit, segons va publicar el diari digital Okdiario.com. D’acord amb l’auto judicial que recull que les imatges podrien ser constitutives dels delictes d’exhibicionisme i provocació sexual, així com d’elaboració i tinença de pornografia infantil, les fotografies mostren «diferents postures sexuals, moviments alborotats, primers plans dels genitals de tots dos, fel·lacions i especialment la utilització del flaix per a la seva obtenció», tot això amb la nena al mateix llit dels pares, «a escassos centímetres de distància».

El jutge considera també que, el fet que a les fotografies s’apreciï la televisió de l’habitació encesa, i els peus de la nena en diferents postures, fa pensar que Nadia estava desperta mentre els seus pares tenien relacions íntimes, al contrari del que diuen els dos progenitors, que asseguren que la nena dormia.

Hi ha una segona tanda de nou fotografies en quà la nena apareix despullada i tapant-se els genitals amb la mà, o bé amb les cames obertes mostrant-los, de forma que, segons el magistrat, no tenen res a veure amb les explicacions donades pels pares, segons les quals les imatges retrataven l’evolució dels problemes dermatològics de la menor.

Comentarios
Multimedia Diari