Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més sol i més calor

Continuarà l'ambient assolellat, tot i que durant el matí quedaran alguns núvols alts i mitjans, sobretot a l'extrem nord-est del país. Les temperatures màximes seran lleugerament més altes. A l'interior es mouran entre 34 i 39 ºC. A la Costa oscil·laran entre 29 i 33 ºC.

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Predomini de l'ambient assolellat amb alguns intervals de núvols alts que creuaran durant tota la jornada.

Les temperatures mínimes seran semblants, mentre que les màximes seran entre lleugerament i moderadament més altes. Les mínimes voltaran entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, i entre 20 i 25 ºC a la resta. Per la seva banda, les màximes voltaran entre 30 i 35 ºC al litoral i entre 34 i 39 ºC a la resta.

Al principi i al final del dia, el vent bufarà fluix, de terral al litoral i de direcció variable a l'interior, tret de ponent on hi haurà intervals de vent de component est. Al centre de la jornada, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También