Mor el segrestador del supermercat jueu de París

Un mínim de tres ostatges haurien mort

19 mayo 2017 23:46 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'home que aquest matí ha segrestat un supermercat jueu a Vincennes, a l'est de París, hauria mort en el marc de l'assalt, segons ha informat el diari francès 'Le Monde', que cita fonts de la Policia gala. En l'operació policial haurien mort un mínim de tres ostatges haurien mort. Hi ha una cinquena víctima, que encara no és clar si és un segon segrestador o un altre civil, segons ha informat la cadena de televisió BFMTV citant fonts del Ministeri de l'Interior francès.

Després d'hores de lloc, finalment la Policia ha iniciat aquesta tarda l'assalt al supermercat jueu de Vincennes. Al mig de la confusió, al menys una desena d'ostatges han pogut sortir ajudats per les forces de seguretat.

El segrestador estava vinculat als germans Chérif i Said Kuachi, sospitosos de l'atemptat perpetrat dimecres contra la revista satírica 'Charlie Hebdo' que haurien mort després de ser abatuts per la policia a la seva sortida de la impremta del nord de França on eren reclosos des d'aquesta nit.

 

 

 Al menos una decena de personas que estaban retenidas en un supermercado judío en París han salido corriendo del lugar después de que las fuerzas de seguridad lanzaran una operación para liberarlas.
 

 

Comentarios
Multimedia Diari