Mor una anciana de 88 anys en cremar-se-li la casa

La dona estava a l´espera de poder entrar en una residència, ja que, malgrat la seva avançada edat, vivia sola

19 mayo 2017 19:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una dona de 88 anys va morir ahir a Juneda (Garrigues) en incendiar-se casa seva per causes que encara es desconeixen. La dona estava a l’espera de poder entrar en una residència, ja que, malgrat la seva avançada edat, vivia sola. Segons explicà l’alcalde de Juneda, Antonio Villas, l’anciana acudia al centre de dia de la residència municipal entre les vuit del matí i les vuit del vespre. A les vuit tornava a casa seva i dormia sola, encara que, fa amb prou feines un mes, els serveis socials del consistori havien determinat que se li busqués una residència on ser atesa les 24 hores, ja que, «tot i que es trobava bé en termes generals, el seu estat havia degenerat». Segons l’alcalde, s’havien iniciat les valoracions per tramitar l’entrada en una residència de la dona que tenia dos fills fora de Juneda i un tercer discapacitat.

De l’incendi a l’habitatge de la dona únicament se sap que es va originar poc abans de les 22 hores en una de les habitacions del pis, situat a la travessia Domènec Cardenal. El foc va afectar el mobiliari i diverses habitacions de la casa, de la primera i la segona planta, on els bombers van trobar el cadàver.

Segons va explicar l’alcalde de Juneda, després que la policia científica acabés la seva recerca a l’habitatge, l’Ajuntament hi va enviar als tècnics municipals per determinar si l’estructura de l’immoble havia resultat afectada.

Comentarios
Multimedia Diari