Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Moren més de 100 nens pel devessall de terra en una localitat propera a Freetown

L'última xifra de víctimes mortals confirmada per les autoritats de Sierra Leone és de gairebé 400 morts, encara que han advertit que el balanç podria augmentar dràsticament perquè encara hi ha 600 persones desaparegudes

AGENCIAS

Whatsapp
Vista d'alguns danys després d'un lliscament de terra producte de les fortes pluges al suburbi de Regent darrere de l'embassament de Guma prop de la capital Freetown, (Sierra Leone)

Vista d'alguns danys després d'un lliscament de terra producte de les fortes pluges al suburbi de Regent darrere de l'embassament de Guma prop de la capital Freetown, (Sierra Leone)

Un total de 109 nens estan entre les gairebé 400 persones que han mort a causa del despreniment de terreny que es va produir dilluns passat en la localitat de Regent, propera a Freetown, per les intenses pluges que han caigut sobre Sierra Leone en els últims dies, segons ha informat aquest dijous el Fons de Nacions Unides per a la Infància (Unicef). 

L'última xifra de víctimes mortals confirmada per les autoritats de Sierra Leone és de gairebé 400 morts, encara que han advertit que el balanç podria augmentar dràsticament perquè encara hi ha 600 persones desaparegudes que es tem que estiguin sepultades pel fang, entre elles diversos nens, alerta Unicef. 

"Els nens s'han quedat sense llar, aterrits i vulnerables. Hem de fer tot el que puguem per protegir-los de les malalties i l'explotació"

"La magnitud del dany no té precedents", ha subratllat Hamid El-Bashir Ibrahim, representant d'Unicef a Sierra Leone. "Els nens s'han quedat sense llar, aterrits i vulnerables. Hem de fer tot el que puguem per protegir-los de les malalties i l'explotació", ha instat. 

Unicef està present a la zona per donar una "resposta urgent" a les necessitats dels nens i les famílies afectades. L'agència de l'ONU s'encarrega de proporcionar aigua potable, sanejament i subministraments com a medicines, lones i guants. També està oferint suport psicosocial a "les persones traumatitzades per aquesta catàstrofe". 

Temas

Comentarios

Lea También