Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Munté garanteix el "ple consens" del Govern per millorar BCN World

I per celebrar una consulta, sense concretar-ne l'abast

ACN

Whatsapp
Munté garanteix el

Munté garanteix el "ple consens" del Govern per millorar BCN World

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha garantit aquest dimarts el "ple consens" de l'executiu per millorar el projecte anomenat BCN World, per aconseguir el màxim consens polític, social i territorial, i també per celebrar una consulta, que des del Govern es veu com una "bona eina" per generar més acords. "Els objectius són aquests i són compartits per tots els membres del Govern", ha assegurat. Ara bé, ha reconegut que l'abast i la concreció d'aquesta consulta no han estat encara definits o abordats en profunditat en el si de l'executiu. Així s'ha pronunciat Munté després de la reunió del Consell Executiu sobre les declaracions contradictòries del president de la Generalitat i del vicepresident, que van discrepar sobre l'abast territorial de la consulta.

"Hi ha consens en el Govern sobre aquesta necessitat d'avançar en el consens i revisar el projecte, però no hi ha una concreció sobre el calendari ni sobre l'abast de la consulta", ha dit Munté, que ha apostat, en tot cas, perquè aquesta "no es demori excessivament en el temps".

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También