Música i visites teatralitzades al Museu Pau Casals

Entre les activitats, destaquen els concerts de l’orquestra juvenil del projecte ‘Vozes’ i l’actuació del Festival de Prada

18 julio 2019 08:30 | Actualizado a 18 julio 2019 08:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Museu Pau Casals celebra l’estiu amb activitats que tenen com a protagonistes la música, les visites teatralitzades i maridatges amb vins del territori. Aquest any, la programació té dos concerts com a principal atractiu.

Per una banda, el dissabte dia 27 de juliol a les 20 hores, la Sala de la Música del Museu Pau Casals acollirà el concert ‘El Vendrell, Perpinyà, Prada. La Retirada. Sobre les passes de Pau Casals’, que commemora el 80è aniversari de la retirada i que forma part del programa del Festival de Prada, representant-se a Perpinyà i a la mateixa població de Prada uns dies més tard que el Vendrell.

Per altra banda, el diumenge 28 de juliol a les 20 hores, serà el torn de l’orquestra de joves de ‘Vozes’, una orquestra simfònica formada per una vuitantena de nois i noies que oferirà un concert al jardí del museu. El projecte ‘Vozes, música para la integración’ està dirigit pel músic veneçolà Pablo González.

A més a més d’aquests dos concerts, demà i els divendres 2, 9 i 23 d’agost, s’organitzaran les visites teatralitzades que apropen a la història de Sant Salvador i a la vida més quotidiana de Pau Casals, i que acaben amb una copa de cava Jané Ventura.

Més propostes

Els divendres dia 16 i 30 d’agost l’activitat ‘Mar de Sons i Vi’, que comença amb la visita al museu i acaba al jardí fent un tast de vins DO Penedès dels cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura, tot escoltant una audició de violoncel. Continuen també, aquest estiu, els maridatges musicals als jardins del museu, amb el col·lectiu de productors i cuiners Terra i Taula i l’associació Músics del Baix Penedès. Els maridatges tindran lloc el dimarts dia 30 de juliol i el dijous dia 1 d’agost a les 20 hores.

Una altra de les activitats destacades és el cicle ‘Música als Jardins’, que enguany arriba ja a la seva novena edició. Els jardins del museu es tornaran a omplir de música cada dissabte d’agost a les 19.30 h, amb Dos de Lis, Sivan Rotem i Jordi Camell (aquest concert es realitzarà a l’interior del museu), Cosmos Quartet, Alma 29 International Ensemble (es realitzarà a l’interior del museu) i Trio Capmany. L’entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Comentarios
Multimedia Diari