Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

NEDGIA CATALUNYA crea una nova aplicació per facilitar la lectura del gas

La distribuïdora de gas del grup Gas Natural Fenosa que opera a Catalunya ha posat a disposició dels seus usuaris l'aplicació mòbil YoLeoGas Multidistribuidora

Diari de Tarragona

Whatsapp

NEDGIA CATALUNYA, la distribuïdora de gas del grup Gas Natural Fenosa que opera a Catalunya, ha posat a disposició dels seus usuaris l'aplicació mòbil YoLeoGas Multidistribuidora, per facilitar el procés de lectura del comptador de gas.

La nova aplicació permet facilitar la lectura de forma senzilla mitjançant el mòbil o tauleta. L’usuari només ha de registrar el número del CUPS (Codi Unificat de Punt de Subministrament que figura a la factura emesa pel comercialitzador) en l’aplicació i fer una foto a l’equip de mesura. La APP avisa el client si la foto és correcta i l’envia als sistemes informàtics de la distribuïdora corresponent, que la processa de forma automàtica.

Entre les opcions que ofereix l’aplicació hi ha la configuració de notificacions perquè l’usuari rebi un avís en el moment en què ha de fer la lectura del comptador. A més, l’APP mostra un històric de lectures per tal que el client pugui portar el control del seu consum

L’aplicació, que està ja disponible, pot ser utilitzada per tots els usuaris de gas canalitzat d’Espanya de les distribuïdores promotores de l’aplicació, així com per totes les comercialitzadores existents, que podran així rebre de forma online la informació de consum de cada punt de subministrament.

Amb la creació d’aquesta APP, les distribuïdores busquen una aportació de valor afegit per a tots els agents que intervenen en el procés, ja que la digitalització del procés de lectura es tradueix en una major comoditat i facilitat per l’usuari, en una major eficiència per tots els agents implicats -ja que s’eviten incongruències en les dades de consum-, una major transparència en els tràmits associats a la facturació del servei i una major traçabilitat del procés en disposar d'un repositori dels consums de l’usuari.

Comentarios

Lea También