Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nintendo anuncia un servei per jugar en línia amb Switch

Nintendo Switch Online ha estat anunciat per la companyia japonesa per l'estiu d'aquest any

Agencia

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la consola Nintendo Switch

Imatge d'arxiu de la consola Nintendo Switch

La companyia japonesa Nintendo ha anunciat el llançament d'una plataforma en línia per a jugadors de la consola Nintendo Switch. El servei, batejat com a Nintendo Switch Online, sortirà el 2018, i serà gratuït en mode de prova fins a la versió definitiva.

Nintendo Switch Online inclourà diversos serveis, entre els quals destaca el mode que permet jugar en línia amb només registrar-se en el servei utilitzant el perfil de Nintendo Account del jugador, com ha explicat la companyia japonesa a través d'un comunicat oficial. 

Nintendo ha desenvolupat també una aplicació per a dispositius intel·ligents, que es connecta amb la consola Switch, que permetrà als usuaris disposar d'un xat de veu amb el qual podran comunicar-se entre ells i organitzar partides.

L'aplicació estarà disponible gratuïtament durant l'estiu del 2017. A partir de 2018, la major part dels jocs requeriran l'ús d'una subscrupció de pagament.

Nintendo Switch Online es completarà amb un catàleg de videojocs clàssics que podran descarregar els seus usuaris i que inclourà títols mítics creats per la companyia japonesa, com Super Mario Bros 3, Balloon Fight i Dr. Mario. Aquests jocs, a més, tindran una mode en línia addicional disponible. Nintendo inclourà també una botiga en línia per adquirir més jocs i continguts que inclourà descomptes. 

El preu del servei, quan surti la versió oficial durant el proper any 2018, serà de 3,99 dòlars per un mes de subscripció; 7,99 per 3 mesos de servei, i 19,99 dòlars per un any complet.  

Temas

Comentarios

Lea También