Nintendo anuncia un servei per jugar en línia amb Switch

Nintendo Switch Online ha estat anunciat per la companyia japonesa per l'estiu d'aquest any

02 junio 2017 11:44 | Actualizado a 03 junio 2017 10:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La companyia japonesa Nintendo ha anunciat el llançament d'una plataforma en línia per a jugadors de la consola Nintendo Switch. El servei, batejat com a Nintendo Switch Online, sortirà el 2018, i serà gratuït en mode de prova fins a la versió definitiva.

Nintendo Switch Online inclourà diversos serveis, entre els quals destaca el mode que permet jugar en línia amb només registrar-se en el servei utilitzant el perfil de Nintendo Account del jugador, com ha explicat la companyia japonesa a través d'un comunicat oficial. 

Nintendo ha desenvolupat també una aplicació per a dispositius intel·ligents, que es connecta amb la consola Switch, que permetrà als usuaris disposar d'un xat de veu amb el qual podran comunicar-se entre ells i organitzar partides.

L'aplicació estarà disponible gratuïtament durant l'estiu del 2017. A partir de 2018, la major part dels jocs requeriran l'ús d'una subscrupció de pagament.

Nintendo Switch Online es completarà amb un catàleg de videojocs clàssics que podran descarregar els seus usuaris i que inclourà títols mítics creats per la companyia japonesa, com Super Mario Bros 3, Balloon Fight i Dr. Mario. Aquests jocs, a més, tindran una mode en línia addicional disponible. Nintendo inclourà també una botiga en línia per adquirir més jocs i continguts que inclourà descomptes. 

El preu del servei, quan surti la versió oficial durant el proper any 2018, serà de 3,99 dòlars per un mes de subscripció; 7,99 per 3 mesos de servei, i 19,99 dòlars per un any complet.  

Comentarios
Multimedia Diari