Nissan, la primera marca a Europa a tancar la venda d'un cotxe per Twitter

Escolano publicava el següent missatge a la xarxa: "M'he proposat #compraruncocheportwitter i la marca que s'ho curri, li'n compro un"

19 mayo 2017 18:42 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La marca japonesa Nissan s'ha convertit en la primera companyia automobilística a Europa a tancar la venda d'un cotxe a través de la xarxa social Twitter.

Tot va començar a final de març, quan l'usuari de Twitter Raúl Escolano, català de 38 anys i especialista en màrqueting digital, va exposar la possibilitat de comprar un cotxe a través d'aquesta xarxa social.

El 29 de març, Escolano publicava el següent missatge a la xarxa: "M'he proposat #compraruncocheportwitter i la marca que s'ho curri, li'n compro un".

Escolano va llançar aquest repte a les diferents marques d'automoció a Espanya i va ser Nissan, a través del seu concessionari Antamotor a la Corunya, qui va respondre de forma més innovadora, utilitzant tecnologies com Periscope per ensenyar el cotxe a l'usuari.

Des del primer tuit fins al lliurament del vehicle, la relació entre la marca i el futur comprador es va realitzar exclusivament a través de Twitter, segons ha informat avui Nissan.

El model venut és un tot terreny Nissan X-Trail, que ha estat lliurat a Barcelona, a petició del client, encara que les claus van ser enviades dies abans pel concessionari corunyès.

Ja en possessió del seu nou cotxe, Raúl Escolano ha publicat a Twitter les fotografies del vehicle i ha explicat com ha anat tot aquest procés de compra virtual.

En un comunicat, Nissan ha deixat clar que "no té previst vendre cotxes a través de les xarxes socials", però ha destacat que aquesta operació "demostra la constant evolució del procés de compra dels nous clients i com la xarxa de concessionaris s'ha adaptat ràpidament a les noves tendències".

 

Comentarios
Multimedia Diari