Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

No deixar la feina ni cobrar els diners al banc habitual, consells per a guanyadors de la loteria

Per evitar acabar arruïnat, es recomana mantenir la ment freda i no deixar-se portar per compres compulsives

Europa Press

Whatsapp
Foto: EFE

Foto: EFE

No deixar la feina i no cobrar els diners a l'entitat bancària del barri són alguns dels consells recopilats per Ventura24, relacionats amb l'estat emocional del moment i les gestions del premi amb vista a la celebració de la Rifa Extraordinari de la Loteria de Nadal d'aquest dijous 22 de desembre.

Segons aquestes recomanacions, recollides per Europa Press, si es resulta premiat a la rifa de Nadal, cal acudir a la feina com qualsevol altre dia, de manera que el premiat pugui conservar l'anonimat i dedicar una mica més de temps a centrar-se i pensar amb claredat sobre els seus desitjos.

En aquest sentit, s'aconsella evitar efectuar el cobrament dels diners a l'entitat bancària del barri: "És molt desaconsellable acudir a la sucursal on el premiat sigui fàcilment reconeixible i serà impossible mantenir l'anonimat", ha indicat la companyia.

Per evitar acabar arruïnat, es recomana mantenir la ment freda i no deixar-se portar per compres compulsives que a llarg termini poden portar conseqüències "molt negatives. "Cal que els afortunats es parin a pensar i prenguin consciència de la importància del premi", ha destacat.

Alhora, és aconsellable que els guanyadors comuniquin que han resultat premiats a les persones pròximes, però sense revelar la quantitat real; invertir amb assessorament professional i amb informació fiable; crear una llista de somnis i, finalment, començar a canviar de vida però "sense pressa" ja que els canvis dràstics poden desestabilitzar a les persones i el seu entorn.

Temas

  • NACIONAL

Comentarios

Lea También