No deixar la feina ni cobrar els diners al banc habitual, consells per a guanyadors de la loteria

Per evitar acabar arruïnat, es recomana mantenir la ment freda i no deixar-se portar per compres compulsives

19 mayo 2017 16:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

No deixar la feina i no cobrar els diners a l'entitat bancària del barri són alguns dels consells recopilats per Ventura24, relacionats amb l'estat emocional del moment i les gestions del premi amb vista a la celebració de la Rifa Extraordinari de la Loteria de Nadal d'aquest dijous 22 de desembre.

Segons aquestes recomanacions, recollides per Europa Press, si es resulta premiat a la rifa de Nadal, cal acudir a la feina com qualsevol altre dia, de manera que el premiat pugui conservar l'anonimat i dedicar una mica més de temps a centrar-se i pensar amb claredat sobre els seus desitjos.

En aquest sentit, s'aconsella evitar efectuar el cobrament dels diners a l'entitat bancària del barri: "És molt desaconsellable acudir a la sucursal on el premiat sigui fàcilment reconeixible i serà impossible mantenir l'anonimat", ha indicat la companyia.

Per evitar acabar arruïnat, es recomana mantenir la ment freda i no deixar-se portar per compres compulsives que a llarg termini poden portar conseqüències "molt negatives. "Cal que els afortunats es parin a pensar i prenguin consciència de la importància del premi", ha destacat.

Alhora, és aconsellable que els guanyadors comuniquin que han resultat premiats a les persones pròximes, però sense revelar la quantitat real; invertir amb assessorament professional i amb informació fiable; crear una llista de somnis i, finalment, començar a canviar de vida però "sense pressa" ja que els canvis dràstics poden desestabilitzar a les persones i el seu entorn.

Comentarios
Multimedia Diari