Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Només un 10% dels contractes al Camp de Tarragona i l'Ebre són indefinits

El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies valora la tendència a la baixa de l'atur, però avisa que calen estratègies territorials per garantir llocs de treball sostenibles

ACN

Whatsapp
Imagen de archivo de una mujer entrando en una oficina de Barcelona del Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC). FOTO: ACN

Imagen de archivo de una mujer entrando en una oficina de Barcelona del Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC). FOTO: ACN

Només un 10% dels contractes al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre són indefinits. Si bé el territori ha experimentat una reducció del 13,2% de l'atur registrat el mes de març respecte a l'any passat -un punt més que la mitjana catalana, amb una recuperació del 12,5%-, hi continuen havent 87.000 persones aturades. Per aquest motiu, el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, ha fet una valoració "relativament" positiva de les darreres dades d'atur, en el marc d'una visita aquest dimecres a Tarragona. Ginesta s'ha reunit amb sindicats i patronals, i ha posat sobre la taula la necessitat d'establir estratègies territorials per garantir llocs de treball sostenibles i de qualitat. A part de la inestabilitat en l'ocupació, l'altra problemàtica del territori és l'augment de persones que ja no perceben ni atur ni cap tipus de prestació -representen el 52% dels aturats. Ginesta ha garantit la voluntat del Govern d'incrementar la partida de 37 milions d'euros en polítiques actives d'ocupació, injectats l'any passat a Camp i Ebre.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También