Más de Noticias

Noticias Altafulla

Nova edició de la Festa Gastronòmica de les Cultures

Aquest esdeveniment és una oportunitat de gaudir de tastets a un preu econòmic

JOAN BORONAT

Whatsapp
La cita és una bona ocasió per gaudir de la Vila Closa.  FOTO: CEDIDA

La cita és una bona ocasió per gaudir de la Vila Closa. FOTO: CEDIDA

La 19a edició de la festa Gastronòmica de les Cultures se celebrarà el dissabte 7 de setembre, a les 9 del vespre, a la plaça de l’Església d’Altafulla.

La Fira Gastronòmica de les Cultures és un esdeveniment on els assistents poden gaudir de petits tastos de menjars típics de diversos països i territoris, al preu d’1,5 euros el tastet. Als participants no se’ls cobra res per muntar la parada i el que ingressen durant la festa és integrament destinat a cada expositor. Qualsevol ciutadà altafullenc pot proposar la seva oferta gastronòmica el qual ha de determinar quina especialitat pensa elaborar, procurant que no coincideixin els plats i assegurar-ne així la diversitat.

Enguany la cita comptarà amb un espai musical per amenitzar l’esdeveniment amb l’actuació de Maria Vidal Trio, a partir de les 10 de la nit. Tot seguit, serà el torn de de la Band the Cool, un grup de versions que interpreta temes de Shakira, Bruno Mars, Txarango Catarres, Fito i Fitipaldis, AC/DC, Guns&Roses, entre molts altres.

La Festa Gastronòmica de les Cultures és una de les propostes més tradicionals de la festa major petita del Quadre de Sant Antoni, quina diada central és la de l’11 de Setembre.

Temas

Comentarios

Lea También