Núñez i el seu fill surten de la presó de Quatre Camins després d'obtenir el tercer grau penitenciari

L'expresident del Barça i empresari immobiliari hi va ingressar el 16 de novembre pel cas Hisenda

19 mayo 2017 23:52 | Actualizado a 23 mayo 2017 09:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'expresident del FC Barcelona i empresari immobiliari, Josep Lluís Núñez, i el seu fill han sortit aquest dimecres de la presó de Quatre Camins després d'haver obtingut el tercer grau penitenciari i podran passar el Nadal a casa. Núñez va ingressar en aquest centre penitenciari el passat 16 de novembre per complir una condemna de dos anys i dos mesos de presó pel cas Hisenda, una trama de corrupció creada per subornar alts càrrecs de l'Agència Tributària per eludir impostos durant els noranta. La junta de tractament del Quatre Camins va proposar el tercer grau per a tots dos, fet que suposa que a partir d'ara només hagin de passar les nits a la presó els dies laborables.

 

Núñez i el seu fill van ingressar a presó el 16 de novembre passat. Durant aquest temps han estat en el mòdul de classificació, on a través d'entrevistes i informes psicològics, s'ha conclòs que poden accedir directament al règim obert, que suposa passar només les nits a presó, que probablement seria el centre obert de la presó Model de Barcelona.

 

Segons els informes, confirmats a l'ACN per fonts properes a la família, Núñez no ha reincidit i té poques probabilitats de fer-ho, i s'ha tingut en compte la seva edat, 83 anys, i que la condemna va ser pel seu primer delicte, comès als anys 90. A més, ha pagat la responsabilitat civil.

 

Els Núñez havien sol·licitat un indult al govern espanyol, però l'Audiència de Barcelona, que els va condemnar, va ordenar l'ingrés immediat a presó, sense esperar a la resolució de l'indult, ja que el veia poc probable, després que l'executiu de Rajoy anunciés que denegaria els indults als defraudadors i corruptes.

Comentarios
Multimedia Diari