Nàutic de Tarragona, gastronomia a prop del mar

Les increïbles vistes i la terrassa "chill out" són un gran atractiu d'aquest establiment amb cuina selecta

19 mayo 2017 22:08 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Al bell mig del Club Nàutic de Tarragona s'hi troba un petit restaurant dedicat a la cuina mediterrània. És el Restaurant Nàutic que aprofita un emplaçament idíl.lic a primera línea de mar.

No es pot entendre aquest establiment sense el port esportiu de la ciutat, ja que és un dels principals atractius que el caracteritzen: les vistes de les embarcacions i de les aigües tranquil.les del Mediterrani.

L'especialitat de la casa és la cuina precisament mediterrània i tradicional però, sobretot, destaquen els arrossos. Només cal fer un tast de l'arròs de galeres i ceps, o la paella marinera perelada per comprovar l'exquisidesa de la seva gastronomia.

La seva cuina es basa en un estil senzill però gustòs, com poden degustar els seus clients amb el menú diari, de 17,50 euros. Les nits d'estiu es converteixen en el moment ideal per compartir el menú de tapes, de 19,50 euro.

I com sempre és gaudir i reservar l'espai per realitzar tot tipus d'esdeveniments i realitzar els menús de grups, que oscil.len entre 45 i 30 euros. La seva cuina mediterrània especialitzada en plats de mar permeten als clients degustar tapes com la gamba roja de Tarragona o el gambó típic de la ciutat.

La nit és un dels altres atractius del restaurant nàutic. Amb una terrassa amb vista al mar i a la ciutat de Tarragona, les nits a aquest local es converteix en una petita zona de relaxació i diversió. La terrassa es converteix en un espai chill out ideal per prendre algun còctel. Aquest espai nocturn només s'obre els estius però es pot habilitar tot l'any per a esdeveniments especials.

El pàrquing públic i ampli del port és un altre dels avantatges que ofereix l'establiment als seus clients. Des del restaurant proposen que comensals aparquin a la zona superior de l'aparcament. A més, l'entorn i la ubicació especial fan del Restaurant Nàutic un local únic ple d'atractiu mariner.

Comentarios
Multimedia Diari