Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Núvols baixos per dimarts

Temperatures mínimes en descens. Les màximes seran semblants o baixaran lleugerament a la demarcació

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, amb bandes de núvols alts i mitjans que creuaran el territori d'oest a est al llarg del matí i fins a primera hora de la tarda. A partir de migdia, creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel mig ennuvolat en aquests sectors i puntualment cobert a punts del vessant nord del Pirineu i l'interior del quadrant nord-est.

No se'n descarten al Pirineu Occidental, sobretot al vessant nord de la serralada, i a la tarda a l'interior del quadrant nord-est. Les precipitacions cauran en forma de ruixat aïllat, d'intensitat feble en general, i s'acumularan quantitats minses de precipitació.

Les màximes seran semblants o lleugerament més baixes al litoral i prelitoral central i sud, i a la resta baixaran lleugerament. Es mouran entre els 20 i 25 ºC al Pirineu, més baixes al vessant nord, entre 26 i 31 ºC al litoral i prelitoral central i sud, i entre 23 i 28 ºC a la resta.

Tramuntana entre fluixa i moderada amb algun cop fort a l'Alt Empordà, més reforçada al final del dia. Fins a migdia bufarà el mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort a les Terres de l'Ebre; a la resta s'imposarà el component oest en general, tret de l'interior del quadrant nord-est, on quedarà fluix i de direcció variable. Al final del dia quedarà fluix i variable arreu llevat de l'Empordà.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También