Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Núvols i més núvols per dijous

Baixen les temperatures lleugerament a la demarcació

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Fins a mig matí estarà entre mig i molt ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i mitjans i per núvols baixos a la meitat sud del país. A partir de llavors minvarà la nuvolositat i el cel quedarà serè o poc ennuvolat a ponent i a l'extrem sud, mentre que al Pirineu i Prepirineu i resta de la meitat est creixeran nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat durant la resta de la jornada, o fins i tot puntualment cobert.

De matinada i fins a mig matí no es descarten precipitacions febles i aïllades, especialment a la meitat oest i a la resta del Pirineu i Prepirineu. A partir de llavors s'esperen ruixats al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i Prepirineu, i són possibles a la resta del territori, i al llarg de la tarda quedaran restringides a la meitat est. En general seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé seran localment fortes, sobretot a la meitat est, i podran anar acompanyades de tempesta i calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, i localment abundants.

Les temperatures mínimes seran semblants o lleugerament més altes, si bé en alguns punts podrien ser més baixes i enregistrar-se al final del dia. Màximes lleugerament més baixes, llevat del litoral i prelitoral central i sud on seran semblants. Les mínimes es mouran entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, entre 19 i 24 ºC al prelitoral central, i entre 21 i 26 ºC a la resta.

El vent bufarà fluix i variable amb domini del component sud, si bé a partir de migdia bufarà entre fluix i moderat de component oest a l'interior de la meitat oest. Al final del dia entrarà la tramuntana a l'Empordà i el mestral a l'extrem sud, entre fluix i moderat amb alguns cops forts, i quedarà variable a la resta.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También