Núvols i pluges

Cel molt ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, que puntualment deixaran el cel cobert, i el creixement de nuvolades. A més, també hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral

19 mayo 2017 21:51 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La nuvolositat serà abundant des de primeres hores del matí arreu. Les precipitacions començaran al Pirineu i Prepirineu Occidental de matinada. Al matí també se n'esperen a d'altres punts de la meitat oest, sobretot cap al litoral. A migdia i durant la tarda els ruixats s'estendran també al centre i est del país. Els xàfecs podran anar acompanyats de tempesta i localment és possible que siguin forts a punts del litoral, prelitoral, la Catalunya central i l'interior de la meitat est. A partir del vespre, però, la nuvolositat minvarà per l'oest. Durant la matinada de divendres, els xàfecs marxaran per l'est del país.

S'esperen pluges disperses. A partir del vespre s'aniran restringint a la meitat est i al sector Central del litoral. Seran entre febles i moderades en general, si bé puntualment seran fortes i aniran acompanyades de tempesta. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació en conjunt i puntualment abundants.

 

Comentarios
Multimedia Diari