Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Núvols i pujada lleugera de temperatures per divendres

Les temperatures oscil·laran entre els 29 i els 33ºC a la demarcació

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a migdia, amb alguns intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral. A partir de llavors arribaran núvols alts i mitjans per l'oest del país i creixeran nuvolades a punts de muntanya. A partir de migdia s'esperen alguns ruixats a punts del Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i al massís del Port, i en són possibles a punts del terç oest i altres zones de muntanya. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i localment aniran acompanyats de tempesta, si bé és possible que a l'interior del nord-est siguin d'intensitat forta i vagin acompanyats de calamarsa. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, puntualment abundants a l'interior del nord-est.

Pel que fa a les temperatures, tant les mínimes com les màximes seran lleugerament més altes, si bé les mínimes podran pujar localment de manera moderada. Les primeres es mouran entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 13 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, i entre els 17 i 22ºC a la resta. Les màximes arribaran a valors d'entre 24 i 29 ºC al pirineu, entre els 29 i 34 ºC a la depressió Central, i entre els 27 i 32 ºC a la resta.

El vent bufarà fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. A les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component oest a l'interior, est a l'extrem nord-est, i sud a la resta del litoral. Bufarà d'intensitat entre feble i moderada en general, amb ratxes fortes al litoral central.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También