Núvols i pujada lleugera de temperatures per divendres

Les temperatures oscil·laran entre els 29 i els 33ºC a la demarcació

19 mayo 2017 22:01 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a migdia, amb alguns intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral. A partir de llavors arribaran núvols alts i mitjans per l'oest del país i creixeran nuvolades a punts de muntanya. A partir de migdia s'esperen alguns ruixats a punts del Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i al massís del Port, i en són possibles a punts del terç oest i altres zones de muntanya. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i localment aniran acompanyats de tempesta, si bé és possible que a l'interior del nord-est siguin d'intensitat forta i vagin acompanyats de calamarsa. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, puntualment abundants a l'interior del nord-est.

Pel que fa a les temperatures, tant les mínimes com les màximes seran lleugerament més altes, si bé les mínimes podran pujar localment de manera moderada. Les primeres es mouran entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 13 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, i entre els 17 i 22ºC a la resta. Les màximes arribaran a valors d'entre 24 i 29 ºC al pirineu, entre els 29 i 34 ºC a la depressió Central, i entre els 27 i 32 ºC a la resta.

El vent bufarà fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. A les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component oest a l'interior, est a l'extrem nord-est, i sud a la resta del litoral. Bufarà d'intensitat entre feble i moderada en general, amb ratxes fortes al litoral central.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari