Otegi arriba al Parlament de Catalunya enmig d'una gran expectació mediàtica

El secretari general de Sortu s'ha reunit amb alguns portaveus de la comissió d'Exteriors i a la tarda es trobarà amb Forcadell i amb els grups de JxSí i la CUP

19 mayo 2017 19:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El secretari general de Sortu, Arnaldo Otegi, ha arribat al Parlament a tres quarts d'una d'aquest dimecres davant d'una gran expectació mediàtica. Ha baixat de la furgoneta al costat del portaveu de Sortu, Pernando Barrena, del secretari general d'Eusko Alkartasuna, Pello Urizar, de la diputada d'EH Bildu al Congrés Marian Beitialarrangoitia i de l'exportaveu parlamentari de la CUP, David Fernández, entre d'altres.

A la porta del Parlament l'esperaven bona part dels diputats de l'esquerra anticapitalista. El líder de l'esquerra abertzale ha estat guiat als despatxos de la CUP abans de pujar les escales principals de la cambra per dirigir-se a la sala 9, on s'ha reunit amb alguns dels portaveus de la Comissió d'Exteriors i altres diputats de JxSí, la CUP i Catalunya Sí Que Es Pot, els tres únics grups que han participat en la trobada.

 

Comentarios
Multimedia Diari