Pablo Iglesias es reuneix amb Rajoy per parlar de Catalunya i li regala un llibre d'Antonio Machado

El president del Govern espanyol ha rebut avui passades les 15:30 hores al Palau de la Moncloa el líder de Podem

19 mayo 2017 21:22 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha rebut avui passades les 15:30 hores al Palau de la Moncloa el líder de Podem, Pablo Iglesias, per confrontar les seves propostes davant la situació a Catalunya després de la iniciativa de Junts pel Sí i la CUP a favor d'una "república catalana".

Rajoy ha rebut a les portes d'una de les dependències de Moncloa a Iglesias, qui li ha fet lliurament de tres llibres, un d'ells "Juan de Mairena", d'Antonio Machado.

Tots dos s'ha reunit després en un despatx asseguts en butaques contigus i amb les banderes d'Espanya i de la UE darrere d'ells.

És el mateix escenari de l'entrevista que ha mantingut poc abans amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, amb el mateix objectiu d'analitzar la resposta a desafiament independentista.

Iglesias, vestit amb el seu estil habitual, amb camisa blava sense corbata i pantaló gris, ha arribat a Moncloa acompanyat pel responsable polític de Podem, Íñigo Errejón, la secretària de coordinació entre àrees, Irene Montero, i el seu equip de comunicació.

 

Comentarios
Multimedia Diari