Más de Noticias

Padesa reconeix l'acomiadament improcedent de dos delegats sindicals de la planta d'Amposta

L'empresa d'escorxadors d'aus arriba a un acord amb en l'acte de conciliació previ al judici que s'havia de celebrar aquest dijous arran la denúncia de CCOO

ACN

Whatsapp
Concentració reclamant la readmissió dels sindicalistes acomiadats de Padesa. Foto: ACN

Concentració reclamant la readmissió dels sindicalistes acomiadats de Padesa. Foto: ACN

L'empresa escorxadora d'aus Padesa ha acceptat indemnitzar per acomiadament improcedent dos delegats sindicals de la planta d'Amposta el passat mes d'octubre. L'acord, que s'ha produït en un acte de conciliació previ, ha evitat la celebració del judici que havia de tenir lloc aquest dijous al matí al jutjat Social de Tortosa arran la denúncia presentada per CCOO en contra de l'empresa per pràctiques antisindicals. Segons el sindicat, la direcció s'ha ofert a fer-se càrrec de la indemnització per acomiadament improcedent, fet que, remarquen, suposa reconèixer aquesta improcedència. CCOOO de les Terres de l'Ebre ha mostrat la seva satisfacció pel desenllaç del cas.

Padesa va acomiadar el passat 9 d'octubre la presidenta del comitè d'empresa, Irene Matamoros, i el delegat sindical, Pascual Murillo, per un suposat mal ús de les hores sindicals. Segons va argumentar CCOO, però, la maniobra pretenia evitar que el sindicat tornés a presentar candidatura a les eleccions al centre de treball. El passat 6 de novembre, una cinquantena de persones es van concentrar a les portes de l'escorxador d'Amposta per donar suport als dos delegats sindicals acomiadats i exigir la seva readmissió.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También