Panishop agafa terreny a Tarragona

La franquícia ja compta amb un segon local i disposa d'una àmplia oferta per a cada client

19 mayo 2017 23:50 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La franquícia de pastisseria i cafeteria Panishop comença a agafar embranzida a Tarragona. Si feia tres anys s'obria la primera botiga al carrer Marquès de Montoliu, des de fa poc més d'un any els tarragonins compten amb dos establiments, el segon localitzat a la plaça de les Corts Catalanes.

Panishop destaca sobretot en el camp de la pastisseria i es desmarca dels establiments habituals per oferir una gamma única de pans. Es tracta dels anomenats slow baking, uns pans elaborats sense additius ni conservants i que compten amb el certificat del Centre Nacional de Tecnologia dels Aliments (CNTA).

La franquícia disposa d'una varietat de quasi més de 12 classes al gust del consumidor. Defineixen aquets tipus de pa com un retorn al passat, ja que es recupera tot el gust d'aquets producte tradicional i artesà, i s'elabora amb massa mare de cultiu, és a dir, que conté menys llevat.

Però la seva àmplia oferta va més enllà. El client pot escollir entre quasi una trentena de productes, tant dolços com salats. Pel que fa a la brioixeria, un pot optar des del tradicional croissant o la berlina, a productes més elaborats com un pastís de poma, una canya de San Jorge o una coca de cabell d'àngel.

També disposen d'una oferta curiosa i molt gusta de pans de diversos gustos, concretament 8: ametlla, avellana, festucs, mel, taronja, xocolata, nabius i passes.

Entre dolç i salat

Però si realment vols provar un bon dolç la secció de pastisseria de Panishop ofereiz una àmplia varietat. Per als amants de la nata, la Bamba és el producte estrella, tota farcida. Però no es pot oblidar la xocolata i la trufa: per exemple, el braç I caro és un praliné de torró, xocolata negra i xocolata blanca pensat per a un gran postres. El client pot triar entre diversos pastissos, com ara el tradicional de lionesa, el de gerds, el pastís Nogal o els típics de formatge. I per a regalar, sempre disposen d'un ampli assortiment de profiterols i bombons.

Però si el cliente prefereix menjar salat, Panishop ofereix des dels habituals entrepans, de pernil, formatge, tonyina, etc. a l'especialitat de la casa, incorporada recentment: es tracta de les coques d'autor, ja siguin de salmó, bacó, pernil o verduretes.

Per aquestes festes

L'oferta especial de Panishop no s'oblida de les festes nadalenques i en la seva oferta compten amb pares noels de xocolata, amb un pastís de nadal amb forma d'avet, elaborat amb mousse de cava i xocolata. Tampoc hi podia faltar el tortell de Reis.

Tots els productes Panishop estan elaborats i fornejats amb la màxima qualitat i sempre pensant en el client. De fet, la màxima d'aquesta franquícia resideix el tracte amb el client, que se senti satisfet amb el tracte dispensat.

Comentarios
Multimedia Diari