Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Protecció Civil dóna per acabat l'episodi de vent més intens a Catalunya i el qualfica de 'fort però no extrem'

Les ratxes més potents s'han registrat a Puigsesolles, amb 151 km/h, Portbou, amb 125 km/h, i Montsec d'Ares, amb 113 km/h

ACN

Whatsapp

Protecció Civil preveu rebaixar ben aviat el nivell del Pla Procicat a la fase de prealerta i donar així per acabada la fase més intensa de l'episodi de vent que aquesta nit ha bufat a tot Catalunya. Els punts de control han registrat ratxes de 151 km/h a Puigsesolles, de 125 km/h a Portbou i de 113 km/h a Montsec d'Ares. Els vents "han estat forts però no extrems", ha conclòs el director de Protecció Civil, Jordi Aurich. El capítol es tanca sense cap ferit i amb incidències menors: caiguda d'arbres i alguns despreniments d'objectes. El 112 ha rebut 408 trucades, la xifra resulta destacable ja que el temporal ha estat de matinada, un factor que ha ajudat a minimitzar les afectacions.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También