Pugen les temperatures

Temperatures entre els 32 i els 37 graus a la demarcació

19 mayo 2017 22:14 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Al matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en conjunt, tot i que al sector central del litoral hi haurà intervals de núvols baixos. A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A més, les nuvolades podran arribar a zones properes i deixar el cel puntualment molt ennuvolat.

Durant la matinada són possibles alguns ruixats dispersos al sector central del litoral. A la tarda s'esperen ruixats al Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral. A més, podran arribar al litoral. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, puntualment fortes, i podran anar acompanyades localment de tempesta i de calamarsa o pedra. Acumularan quantitats poc abundants i localment abundants (fins a 50 mm en 24 hores).

Les temperatures mínimes i màximes seran lleugerament més altes. Les temperatures mínimes oscil·laran entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 20 i 25 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 16 i 21 ºC a la resta del territori. Les màximes oscil·laran entre els 28 i 33 ºC al Pirineu i litoral, entre els 32 i 37 ºC a la resta del territori, puntualment més altes a ponent.

El vent bufarà amb predomini del component sud. Al llarg del matí, es reforçarà el component sud i serà d'intensitat entre feble i moderada, amb alguns cops forts. Independentment, a les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component oest a l'interior. A banda, En moments de xàfec hi haurà ratxes fortes de vent.

 

Comentarios
Multimedia Diari