Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Pujol insisteix que els diners d'Andorra procedien de l'herència del seu pare

També ha assegurat que, llevat d'aquest cas, sempre s'ha mantingut al marge dels negocis del seu fill gran

EFE

Whatsapp
L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, i la seva esposa, Marta Ferrusola ala seva arribada a la seu de l'Audiència Nacional. EFE/Emilio Naranjo

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, i la seva esposa, Marta Ferrusola ala seva arribada a la seu de l'Audiència Nacional. EFE/Emilio Naranjo

L'expresident català Jordi Pujol està mantenint davant del jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata la seva versió que els diners que guardava en comptes d'Andorra procedia d'una herència del seu pare, Florenci.

Pujol, que està declarant en castellà després de declinar l'oferiment del jutge de fer-ho amb un intèrpret de català, s'ha mantingut en el que ja va declarar al jutjat d'instrucció de Barcelona que va començar a investigar la fortuna del clan familiar abans d'inhibir-se a favor de De la Mata, han informat fonts presents en la declaració durant un recés.

L'expresident, que fa més d'una hora i mitja que declara davant del jutge, ha insistit en la versió de l'herència assenyalant que al seu moment no ho va fer públic perquè era l'època del franquisme i després es va ficar en política i no va veure el moment de fer-ho.

Respecte al compte d'Andorra que va obrir el seu fill gran Jordi Pujol Ferrusola i en el qual anys després es va formalitzar un document atribuint a l'expresident la titularitat de la mateixa, ha explicat que va ser una estratègia que va fer servir el seu primogènit quan s'estava separant de la seva exdona, Mercè Gironès, per evitar que li reclamés aquells diners, i el va accedir a fer-li al seu fill aquest favor.

També ha assegurat que llevat d'aquest cas sempre s'ha mantingut al marge dels negocis del seu fill gran

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También