Rajoy envia una carta als catalans on adverteix que ell 'mai permetrà que s'incompleixi la llei'

El candidat del PP escriu tres cartes diferenciades per sectors d'edat i una específica per als ciutadans de Catalunya

19 mayo 2017 19:04 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha fet públiques les cartes que el PP preveu enviar en els pròxims dies a milions de llars i que estan diferenciades segons el destinatari. Són quatre cartes específiques segons si els que les reben són joves, adults, majors de 55 anys, o bé ciutadans de Catalunya. A aquest últim grup els recorda que "Catalunya és molt important per a la resta d'Espanya i Europa, i la resta d'Espanya i Europa són molt importants per a Catalunya". "Entenc que no tots pensem igual i sempre estaré de part del diàleg, però mai permetré que s'incompleixi la llei o que algú intenti subvertir la voluntat democràtica de tots els espanyols", assegura.

La part comuna de les missives intenta combatre l'abstenció que afecta el seu partit. El líder del PP admet "el cansament" dels ciutadans de "les eleccions, les campanyes, els partits" i "també de nosaltres, els polítics", però demana "un nou esforç perquè el que està en joc el pròxim 26-J és ni més ni menys que el nostre futur com a país, i això afecta la teva vida i la de la teva família". "No votar és no dir que estàs en desacord. És no dir res. I que passi el que decideixin els altres". 

També en aquesta part igual a totes les cartes adverteix que "portem massa vetos, massa línies vermelles i massa nos" i assegura que "si d'algun cosa han servit aquests mesos és, precisament, perquè tothom quedi retractat". "Ara els espanyols sabem com actua cadascú a l'hora de la veritat. 

Promet feina als joves 

A més, a la carta dirigida als joves els recorda que en els últims dos anys s'ha creat gairebé un milió de llocs de treball, "moltíssims per a gent jove", i promet que "si no canviem la política" s'arribarà als 20 milions d'espanyols treballant al 2020. 

Promet prosperitat als adults 

A la que dirigeix als adults d'entre 35 i 54 anys destaca que cal "acabar la feina empresa i culminar la recuperació completa de l'economia que ens garantirà un nou cicle de prosperitat". 

Promet pensions als majors de 55 anys 

Per últim, a la carta dirigida als majors de 55 anys Rajoy assegura que arribar al 2020 amb 20 milions de llocs de treball és "essencial per assegurar el sistema de pensions i seguir revaloritzant-les cada any".

Comentarios
Multimedia Diari