Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Repsol inverteix 42,5 milions i 1.500 operaris en una parada a Tarragona

Les inversions estan relacionades amb la seguretat, les millores mediambientals i l'eficiència energètica, aplicant les millors tecnologies disponibles, segons la companyia

EFE

Whatsapp
Part de la planta de Repsol a Tarragona.  FOTO: TXEMA MORERA

Part de la planta de Repsol a Tarragona. FOTO: TXEMA MORERA

Repsol inicia avui una parada programada a les seves instal·lacions a la petroquímica de Tarragona amb una inversió de 42,5 milions d'euros i la participació d'aproximadament 1.500 operaris diaris, informa la companyia petroquímica.

Es tracta de treballs de manteniment i de millores que impliquen la parada de les unitats de combustibles (destil·lació i hidrotractaments) del complex del polígon petroquímic nord.

Les inversions estan relacionades amb la seguretat, les millores mediambientals i l'eficiència energètica, aplicant les millors tecnologies disponibles, segons la companyia.

L'aturada inclou treballar de nit i s'hi han instal·lat més de 150 focus d'inducció magnètica per evitar enlluernaments i zones d'ombra.

La companyia estima que s'utilitzaran al voltant de 500.000 hores / home (magnitud que multiplica el nombre de persones de l'activitat pel nombre d'hores usades).

Així, ocupará de forma directa una mitjana diària de 1.500 persones, a banda de les 1.600 habituals, de manera que arribaran a treballar simultàniament més de 3.000 persones.

A més, es preveuen pics de treball en els quals accediran al complex fins a 3.000 empleats a la parada.

Repsol ha contractat l'execució dels treballs a unes vuitanta empreses de diferents sectors

Si els treballs de la parada els pogués fer una única persona, hauria de dedicar mig milió d'hores (72.000 jornades de set hores de treball, que serien 197 anys).

Per garantir la seguretat, s'estan impartint cursos de formació específica per a la plantilla i als empleats externs i més de 10.000 hores de formació extraordinària en matèria de seguretat.

Durant la parada hi haurà un grup de coordinació integrat per personal de producció, manteniment, seguretat i medi ambient que vetllarà per la seguretat de la parada i es faran campanyes de comunicació a favor de la feina responsable.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También