Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Santa Tecla veu el 5 de 9 amb folre de la Jove

Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat com a primer castell un 2de7 de postal

Pau Ruiz Aubanell

Whatsapp
La Colla Jove de Tarragona ha descarregat en la primera ronda de la diada de Santa Tecla el 5de9f

La Colla Jove de Tarragona ha descarregat en la primera ronda de la diada de Santa Tecla el 5de9f

La Colla Jove de Tarragona ha descarregat en la primera ronda de la diada de Santa Tecla el 5de9f. Els del Cós del Bou han confirmat al món casteller que tornen a tenir dominada la supercatedral i es que en cap moment l'estructura ha causat gaires dificultats al tronc de la Jove, anotant-se així el cinquè 5de9 amb folre de la temporada. Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han obert la diada descarregant com a primer castell un 2de7 de postal, el novè de la temporada.

Mala fortuna per als Xiquets de Tarragona. Els matalassers havien optat per el 3de9 amb folre per iniciar la diada. L'estructura, a diferència del passat diumenge no ha pujat bé de mides, tot i que a mesura que anava guanyant alçada semblava que el podien controlar. Amb l'aixecador col·locat el castell brandava fins al punt en que ha estat insalvable per als matalassers. Similar sort han sofert els Xiquets del Serrallo, en aquest cas amb el 5de7. Tot i que el castell tenia bona mida, una indecisió de la canalla ha obligat als de la camisa blaumarí a desmuntar l'estructura.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También