Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Segueix l'onada de calor

Dimecres les temperatures encara aniran pujant. El dijous tocaran sostre i no serà fins al cap de setmana quan quedaran una mica retallades. A l'interior podrem arribar fins als 40 ºC. Al litoral arribarem fins als 34 ºC amb una xafogor molt marcada.

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

El cel romandrà, en general, enteranyinat per bandes de núvols alts. A més, al centre del dia hi haurà núvols d'evolució al Pirineu, sobretot sector oriental, i més aïlladament a altres punts del prelitoral. Independentment, a l'inici i final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts de litoral i prelitoral, sobretot sector sud.

Temperatures mínimes lleugerament més altes; oscil·laran entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al litoral i entre els 16 i 21 ºC a la resta del territori. Per la seva banda les temperatures màximes seran similars o lleugerament més altes i oscil·laran entre els 29 i 34 ºC al Pirineu i litora, i entre els 34 i 39 ºC a la resta del territori, si bé a punts de ponent es podran assolir els 40 ºC.

De matinada i fins a primera hora del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà el component sud i est en general, tret del nord de l'Alt Empordà on fins a migdia bufarà tramuntana d'intensitat entre fluixa i moderada. A més, a l'extrem nord del Pirineu hi haurà estones de component nord fluix durant les hores centrals de la jornada. Al final del dia, el vent quedarà de nou, fluix i de direcció variable.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También