Sequoia, gastronomia selecta al Termes

Aquest restaurant està situat al bell mig del "resort" termal de Montbrió del Camp i ofereix una carta on té una gran varietat de cuina tradicional amb tocs moderns

19 mayo 2017 21:48 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Emmarcat dins el resort de l'Hotel Termes de Montbrió, el restaurant Sequoia es troba envoltat d'un encant natural. Aquest complex es troba edificat en la històrica finca Horta Florida, que data de 1643.

No va ser, però, fins al 1996 quan es va construir l'hotel i l'espa termal tal com es coneix avui en dia. Com no podia ser d'una altra manera, un espai com el Termes de Montbrió havia de comptar amb un dels pilars fonamentals e la salut: la gastronomia.

El restaurant Sequoia, ubicat dins aquest complex, ofereix la possibilitat de degustar una cuina autòctona i de gran qualitat. Sempre pensant en els productes de temporada i del territori, els xefs d'aquest establiment aposten per plats típics. Les seves portes estan sempre obertes tant pels clients de l'hotel com pels que decideixen venir expressament a degustar la bona gastronomia que els identifica en aquest hotel de Montbrió.

Les especialitats de la casa són, principalment, el rap amb romesco, calçots, cruixent de carxofes o la tonyina del Mediterrani marinada amb ceba confitada i salsa de formatge de cabra. També destaquen plats més naturals com l'hamburguesa de filet farcida de jarret de mousse de foie i essència de tòfona, i cruixent de vegetals. Pel que fa a les postres, també casolanes, despunta especialment la mousse de crema catalana amb gelat d'avellana del Baix Camp.

Ofereixen el menú especial Entrecot per 35 euros per persona

A banda de l'extensa carta, els clients també disponsen del menú Entrecot, un clàssi de Roc Blanc Hotels, que es pot trobar tant a l'Hotel Roc Blanc d'Andorra com a l'Hotel Termes Montbrió. El seu preu és de 35 euros per persona i no inclou les begudes.

I per aquells que vulguin aprofitar i gaudir de les termes, l'hotel disposa d'un pack romàntic per una nit que inclou sopar gastronòmic amb un assortit d'aperitius, primer plat, segon plat, postre i cava o vi. També ofereix la possibilitat de menús dietètics supervisats per la direcció mèdica de l'spa termal.

L'ampli espai d'aquest establiment ofereix la possibilitat de celebrar grans banquets. Disposa de sales adaptables des de 10 a 600 persones que permetran trobar la sala ideal per a qualsevol celebració. El seu equip de cuina ofereix propostes gastronòmiques adaptades a cada banquet: casaments, festes d'aniversari, batejos i sopars d'empresa, entre d'altres.

L'hotel inclou un "pack" per gaudir de la gastronomia i de les aigües termals

Les seves edificacions d'estil modernista i el seu jardí botànic que ocupa una superfície d'unes quatre hectàrees converteixen el restaurant Sequoia en un entorn únic per qualsevol tipus de celebració

 

Comentarios
Multimedia Diari