Sis detinguts, tres menors, per assaltar dones per robar-los el mòbil

Els assalts els portaven a terme cinc dels sis joves detinguts, que copejaven a les seves víctimes, els donaven puntades de peu o els agafaven pel coll i amenaçaven amb asfixiar-les

19 mayo 2017 16:22 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona sis joves, tres d'ells menors, per assaltar dones o menors als portals dels seus domicilis i robar-los el telèfon mòbil després de colpejar-les.

Els joves localitzaven les seves víctimes al metro, les seguien fins als seus domicilis i, una vegada als portals, les assaltaven violentament i s'emportaven els seus telèfons mòbils, que després revenien a través d'una aplicació de compravenda d'objectes de segona mà, han informat els Mossos.

De moment, la policia, que va iniciar la investigació sobre aquest grup al novembre de l'any passat, atribueix als joves, d'entre 16 i 19 anys i d'origen dominicà i colombià, la comissió d'almenys dotze atracaments.

Els assalts els portaven a terme cinc dels sis joves detinguts, que copejaven a les seves víctimes, els donaven puntades de peu o els agafaven pel coll i amenaçaven amb asfixiar-les, mentre que el sisè s'encarregava de vendre els mòbils robats.

El jutge va ordenar l'ingrés a la presó de dos dels detinguts, va deixar en llibertat amb càrrecs un altre i va posar a disposició de la Fiscalia de Menors els tres menors d'edat.

Comentarios
Multimedia Diari