Sis mossos ferits per una cinquantena de veïns a l'Hospitalet del Llobregat

La batussa es va desencadenar quan quatre persones intentaven bolcar un cotxe al carrer

19 mayo 2017 16:19 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir de matinada al barri de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat dos homes. Segons fons policials, els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de cinc de la matinada quan un veí de la zona va alertar la policia perquè un grup de quatre persones d’ètnia gitana estava intentant tombar un vehicle al carrer Illes Canàries.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van demanar reforços davant la impossibilitat de reduir els quatre individus, que des d’un primer moment van oferir resistència enfrontant-se als agents amb pals i altres objectes.

Quan un quart d’hora més tard van arribar a l’indret patrulles de reforç de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet i de les comissàries dels Mossos de Cornellà de Llobregat i el Prat, el grup congregat era ja d’una cinquantena de persones en actitud clarament agressiva. Llavors va ser quan els agents els van intentar identificar alguns i individus i escorcollar-los, i va ser quan es van produir les agressions, que van acabar amb dos agents que van necessitar punts de sutura perquè havien estat colpejats amb objectes contundents, i quatre més que van patir policontusions per cops de puny i puntades de peu. Testimonis van explicar que un dels agents havia estat colpejat en diverses ocasions amb la seva pròpia porra extensible, que li havia estat sostreta.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, va condemnar l’agressió als Mossos d’Esquadra. Va explicar que «unes quatre o cinc persones estaven fent una bretolada, com és bolcar un cotxe», cosa que recordà que és un «fet delictiu», i que quan els Mossos van actuar es va produir una reacció contra ells per part de més persones.

El conseller insistí que els agents complien «amb les seves obligacions a favor de la ciutadania i la seguretat» i explicà que dos d’ells van ser atesos en un centre hospitalari i ahir mateix ja van rebre l’alta.

Comentarios
Multimedia Diari