Sol amb alguns núvols alts

Temperatures entre 30 i 36 graus a la demarcació

19 mayo 2017 22:21 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Domini del sol, amb cel serè o poc ennuvolat. De matinada i al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la depressió Central i a la meitat sud del litoral i prelitoral, mentre que al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos a partir de la tarda. Al Pirineu i al prelitoral creixeran nuvolades durant les hores centrals del dia que poden deixar el cel mig o molt ennuvolat.

Les temperatures mínimes pujaran lleugerament, mentre que les màximes seran semblants o lleugerament més baixes, tot i que al nord-est seran localment més altes. Les temperatures mínimes oscil·laran entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. Les temperatures màximes es mouran entre 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral i entre 31 i 36 ºC a la resta del país.

Vent entre fluix i moderat amb cops forts de component sud al centre del dia, i bufarà fluix i de direcció variable al principi i al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari