Sol amb alguns núvols alts

Temperatures entre els 31 i els 36 graus a la demarcació

19 mayo 2017 22:16 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cel romandrà poc o mig ennuvolat en general, amb intervals de núvols baixos al litoral sud a l'inici i al final del dia. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord del territori on el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert. De forma més aïllada creixeran nuvolades a punts del prelitoral.

A partir de migdia s'espera ruixats al Pirineu i Prepirineu, que posteriorment s'estendran a altres punts del nord del Pla de Lleida i de la Catalunya Central. A més, també són probables altres ruixats a punts de l'extrem sud del territori. Les precipitacions seran poc abundants d'intensitat entre feble i moderada, localment forta. Per altra banda podran anar acompanyades de tempesta i calamarsa o pedra.

Les tempetarutres mínimes seran similars o lleugerament més altes al terç nord, i màximes similars o en lleuger ascens. Les temperatures mínimes oscil·laran entre els 14 i 19 ºC al Pirineu, entre els 21 i 26 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 18 i 23 ºC a la resta del territori. Les màximes oscil·laran entre els 27 i 32 ºC al Pirineu, entre els 28 i 33 ºC al litoral, i entre els 31 i 36 ºC a la resta del territori, si bé a ponent podran assolir els 39 ºC.

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable i progressivament al llarg del matí s'imposarà el component sud d'intensitat entre feble i moderada. També bufarà tramuntana fluixa amb cops moderats fins a mig matí al nord de l'Alt Empordà. Al final del dia el vent tornarà a quedar fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari