Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sol amb alguns núvols alts

Temperatures entre els 31 i els 36 graus a la demarcació

ACN

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

El cel romandrà poc o mig ennuvolat en general, amb intervals de núvols baixos al litoral sud a l'inici i al final del dia. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord del territori on el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert. De forma més aïllada creixeran nuvolades a punts del prelitoral.

A partir de migdia s'espera ruixats al Pirineu i Prepirineu, que posteriorment s'estendran a altres punts del nord del Pla de Lleida i de la Catalunya Central. A més, també són probables altres ruixats a punts de l'extrem sud del territori. Les precipitacions seran poc abundants d'intensitat entre feble i moderada, localment forta. Per altra banda podran anar acompanyades de tempesta i calamarsa o pedra.

Les tempetarutres mínimes seran similars o lleugerament més altes al terç nord, i màximes similars o en lleuger ascens. Les temperatures mínimes oscil·laran entre els 14 i 19 ºC al Pirineu, entre els 21 i 26 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 18 i 23 ºC a la resta del territori. Les màximes oscil·laran entre els 27 i 32 ºC al Pirineu, entre els 28 i 33 ºC al litoral, i entre els 31 i 36 ºC a la resta del territori, si bé a ponent podran assolir els 39 ºC.

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable i progressivament al llarg del matí s'imposarà el component sud d'intensitat entre feble i moderada. També bufarà tramuntana fluixa amb cops moderats fins a mig matí al nord de l'Alt Empordà. Al final del dia el vent tornarà a quedar fluix i de direcció variable.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También