Sol fins a migdia

Temperatures entre els 30 i els 34 graus a la demarcació

19 mayo 2017 22:17 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Domini de l'ambient assolellat fins a migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, interior del nord-est i puntualment a altres punts del prelitoral, alhora que també n'arribaran d'altres més aïllades a altres punts del terç oest. Independentment, al litoral nord hi haurà restes de núvols baixos fins a migdia, que de cara al vespre es podran tornar a estendre a altres punts del litoral.

A partir de migdia s'esperen ruixats al Pirineu i Prepirineu, que a partir de mitja tarda i de forma més aïllada també podran afectar altres punts del terç oest. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, localment forta, i puntualment acompanyades de tempesta i calamarsa. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, i localment abundants.

Les temperatures màximes seran similars o lleugerament més baixes; oscil·laran entre els 28 i 33 ºC al litoral i al Pirineu, i entre els 33 i 38 ºC a la resta.

Al llarg del matí s'imposarà el vent d'intensitat entre feble i moderada en general, de component sud arreu, si bé al litoral i prelitoral nord a estones bufarà vent de component est, sobretot de xaloc i llevant fluix.

Comentarios
Multimedia Diari